Почиње тестни период рада паркинг сервиса у Зворнику

33

 

Од седмог па до 30. јуна трајаће тестни период рада зворничког паркинг сервиса. Наплата паркинга почиње 01. јула. Плаћање паркинга биће могуће код надлежног органа, на овлашћеним продајним мјестима, путем СМС-а и мобилне апликације.

Око 1228 обиљежених паркинг мјеста у граду подијељено је у три зоне и то у црвену, зелену и плаву. Од сриједе, 07. јуна грађани ће моћи да поднесу захтјев у Паркинг сервису на адреси Светог Саве 56 (преко пута поште) за издавање повлашћене или претплатне таксе за паркирање, као и да резервишу паркинг мјесто. Овлашћена продајна мјеста су трафике, маркети „Зворничанка“, те бензинске пумпе „Нешковић“ и „Кесо-промет“.

Мобилнa апликацијa биће доступна у Гугл плеј продавници. А у наредном периоду биће уређено још додатних 50 паркинг мјеста. Више информација можете пронаћи на: https://gradzvornik.org/wp-content/uploads/2023/06/05.06.2023.-Parking-info.pdf

2 Comments

Milojko (nije registrovan)

8 June 2023

Dobro je što rukovodstvo Grada Zvornik vodi računa o građanima i uređenosti grada, tako što je uslovilo investitore da svaka novoizgrađena zgrada posjeduje i parking mjesto za svaki izgrađeni stan. Da nije tako bio bi haos. Svaka čast rukovodstvu i SNSDu.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
426139587Unesite mišem ovo: 1891