Lokali, službe i stanovi

20

 

Tri u jedan reklo bi se, kao u onoj reklami, za ovu novu zgradu u centru grada, preko puta Kasine. Prvo: u njoj će biti razne prodavnice, neke su poput one sa kozmetikom i sportskom opremom, već počele sa radom. Tu će se nalaziti i banka, priča se i restoran jednog političara.

Drugo - na oko 500 kvadratnih metara na prvom spratu nalaziće se prostorije kojima će raspolagati gradska uprava. Kako nam je rekao zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović još uvijek nisu odlučili ko će se tamo preseliti.

- Definisaćemo to narednih dana, nismo još sigurni da li će tu biti smještene inspekcijske službe, možda turistička organizacija kojoj treba proširenje ili radnici Civilne zaštite
koja je sad u Karakaju.

Iznad poslovnog i prostora gradske uprave nalaze se stanovi koji su, uglavnom, već svi prodati.

Na naše pitanje da nije malo čudno da se službe gradske uprave nalaze između prodavnica i stanova Ivanović kaže da je u pitanju privatna zgrada čiji vlasnik može da je izdaje kome hoće i koristi za šta hoće.

3 Comments

TDI (nije registrovan)

27 April 2021

U Zvorniku moze sve.Tako da jedno lice moze da ostvaruje i po 10 primanja.Da radi u opstini,da se mota u ko zna koliko upravnih odbora,da od opstine dobija poslovne prostore i da njegova privatna firma izvodi radove za opstinu ili Republiku.Jer samo njihove porodice treba da zive...Dok obican covjek ne moze doci ni do obicnog posla.E njegova porodica ne treba da zivi.I njegova porodica nije dobra za grad Zvornik...I da stvar bude gora tim ,,podobnim" je malo i to.Preuzimaju i dilerima narkotika posao.I njima hljeb iz ruku uzimaju ako je suditi po Vaskovicevim pisanjima!!!

prvo, zvornik nije nikakav grad nego obicna selendra . drugo, ko vas j... glasate bagru vec decenijama, ocigledno da je vecini dobro. trece, to sto vaskovic pise je nista o kakvim se kriminalcima tu radi, i sve se to zna vec godinama, zato su normalni ljudi odavno napravili otklon od sektaskog narkokriminalnog krila snsda u zvorniku jer kad bude puklo letice perje na sve strane, a vec je puklo samo sto to obican narod ne vidi - citava ova vaskoviceva prica ako ne bude imala epilog bolje vam je da se svi kolektivno iselite.

Sava (nije registrovan)

1 May 2021

Kum Kartela Grada Droge Stevanović nikada nije bio na ratištu, a na kraju je Dezerter kategorisan kao borac prve kategorije. 

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
735189462Unesite mišem ovo: 2491