Kevin svake godine u Zvorniku

c

Ima dosta drugova, voli košarku

Kevina Li Tejlora znaju mnogi sugrađani jer od malena dolazi u Zvornik gdje mu živi baka, Zorica Rikić. Voli ovdje da dođe i provede raspust jer kako nam je rekao upoznao je i stekao dosta drugova sa kojima igra košarku i izlazi, mada nije ljubitelj gužve i noćnog provoda.

- Prvi put sam došao kada sam imao tri godine, naravno sa roditeljima, a kasnije sam, kad sam malo porastao, već sa deset godina, dolazio sam. Mama Dejana me stavi u autobus u Minhenu, a baka dočeka u Kalesiji. Sada dolazimo ili avionom ili kolima, ali se uvijek radujem dolasku i druženju sa prijateljima kaže Kevin.

Baka Zorica kaže da ga svi vole i da nikada nije doživio nikakvu uvredu ni provokaciju zbog drugačije boje kože. Naprotiv, svi su ga prihvatili kao nekog svog i ima puno drugova jer godinama dolazi u Zvornik i tu raspust provodi.

Kevin ima 22 godine, studira fiziku, i govori četri jezika, pored našeg, maternjeg, i njemački, francuski i engleski, a ovdje mu se posebno dopada hrana. Ostaće do početka septembra, a došao je i njegov mlađi brat, devetogodišnji Kinen koji tek što je stigao odmah je otišao da se igra sa drugarima, kaže baka Zorica.

Iako i ona često ide kod njih u Njemačku, srećna je kada joj unuci dođu i što u Zvorniku imaju dosta prijatelja.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
179845263Unesite mišem ovo: 9638