Iz starih novina: Šotra snima pored Drine

10

 

Nedavno je završeno ponovno prikazivanje serije “Greh njene mame “ koju je po motivima istoimene knjige Mir Jam,  režirao Zdravko Šotra.

Snimanje serije je te 2009.godine dijelom bilo  i pored rijeke Drine, u turističkom naselju “Sunčana Reka” i Banji Koviljači.

U njoj su glavne likove glumili Ivan Bosiljčić i mlada glumica Ivana Jovanović. Oboje ljubazni prema novinarima i puni ljubavi prema svom poslu, spremni da pojedine scene ponovo koliko god treba da bi ispale što bolje i uvjerljivije.

U “Sunčanoj reci” proslavljeni režiser snimio je još neke svoje serije poput “Nepobedivo srce” i “Šešir profesora Vujića,  a na to podjećaju fotografije i panoi u ovom naselju kao i  neki njegovi djelovi nazvani po režiseru i serijama.

10

Snimanje ove serije privuklo je dosta znatiželjnika sa obje strane rijeke Drine jer je snimanje bilo i na jednoj i drugoj obali, a učestvovali su mnogi poznati glumci. Tada je nastao tekst koji nam je sada poslužio da se podsjetimo tog snimanja i one koji nisu znali  o tome- informišemo, makar i naknadno.

12

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
372681495Unesite mišem ovo: 2177