Gradonačelnik Stevanović: Ne popravlja most moja firma

22

Čeka se Mektićev potpis

Iako su počeli pripremni radovi na obnovi starog pješačkog mosta na rijeci Drini, još uvijek nije zaustavljen prelazak pješaka preko njega. Čekaju se dozvole za obustavu saobraćaja, rekao je za naš portal gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović.

- Svakog jutra zovem ministra Šarovića da pitam dokle se sa tim stiglo. Poslednje što mi je rečeno je da je Komisija za koordinaciju državne granice BiH diplomatskom poštom uputila pismo MUP-u Srbije za dobijanje saglasnosti za obustavu saobraćaja. Evo, sad ću da ponovo, pred vama, zovem ministra Šarovića, kaže Stevanović. I nazvao ga je. Šarović mu je rekao da bi saglasnost za zatvaranje prelaza trebao da potpiše ministar sigurnosti BiH, Dragan Mektić.

ww

Na osnovu tog razgovora, gradonačelnik očekuje da će se dozvola dobiti krajem ove ili početkom iduće sedmice i da tada, dugo očekivani i najavljivani radovi na mostu, napokon počnu.

Na naše pitanje da li radove na mostu, kako se u gradu priča, izvodi njegovo preduzeće i da li je time u sukobu interesa, Stevanović ističe da se njegova firma zove “Enikon mont”, a da most adaptira “Enikon gradnja” i da “Veze nemaju jedna sa drugom”.

Stevanović napominje da će gradska uprava pokušati naći riješenje za učenike i
ostale koji moraju zbog škole ili posla da prelaze u Mali Zvornik i Srbiju, te da da se razmišlja o uvođenju autobusa koji bi se kretali na relaciji Zvornik - Karakaj- Mali Zvornik i bili besplatni za učenike.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
127683945Unesite mišem ovo: 6875