Буџет града за 2022. годину - 34.772.000 КМ

10

 

Одборници Скупштине града  прихватили су Информацију „Електро-Бијељине“ о снабдијевању електричном енергијом купаца на подручју града за првих шест мјесеци ове године.
Сједници је присуствовала и извршни директор за теренске операције у „Електро-Бијељини“ Гордана Трампић, која је, између осталог рекла, да су дистрибутивни системи пројектовани тако да имају одређене границе и да се, услед невремена може десити да изађу из нормалног у хаваријски режима рада што доводи до прекида редовног напајања купаца.
Трампићева је напоменула да сваки купац има право да се путем услужног центра, контакт центра или мејла обрати дистрибутеру приговором за насталу штету, који ће бити разматран од стране њихових комисија, додавши да ће сваки оправдан биће ријешен.
Градоначелник Зворника је истакао да је присуство представника „Електро-Бијељине“ на данашњој сједници практично наставак састанака које је руководство Града са њима започело прије више од три мјесеца.

„Ми смо захтијевали, прије свега од техничког дијела руководства „Електро- Бијељине“,  да заједно са предсједницима и представнцима мјесних заједница и са запосленима из пословне јединице Зворник мапирају критичне тачке снабдијевања електричном снергијом на простору нашег града. Тај поступак је у току, а онда су се десиле падавине, снег са врло високим степеном воде, који је оптеретио неке струјне жице, па и дрвеће које се налази око далековода, што, као што знамо, није био само проблем у Зворнику. Ја очекујем да ће наши састанци прави резулатат дати у следећој години, да ће се урадити сви планирани расјеци око далековода, да ће бити замијењени стари стубови. Мислим да су озбиљно схватили проблем снабдијевања струјом грађана Зворника и да ћемо у времену које је пред нама дефинитивно решити тај проблем. Захвалност и Трампићевој која је данас дошла а нашу сједницу да да појашњења нашим одборницима.“
На данашњој сједници одборници су усвојили Буџет града Зворника за 2022. годину у износу од 34.772.000 КМ.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
391528467Unesite mišem ovo: 2936