Zvorničani u Grčkoj u uzvratnoj posjeti

3

 

Delegacija Gradske uprave grada Zvornika otputovala je u Grčku u uzvratnu posjetu gradu Drama. Boraviće tri dana u grčkom gradu Drama s ciljem međusobnog upoznavanja i priprema za bratimljenje ova dva grada.

Sastanak sa gradskim parlamentom, predstavnicima političkih partija, posjeta Planinskom informativnom centru Drame, te razgovor u Privrednoj komori naći će se na agendi posjete Drami.

Posredstvom Predstavništva Republike Srpske u Grčkoj, u avgustu ove godine predstavnici grčke Drame posjetili su Zvornik. Tokom boravka, gradonačelnik Drame sa saradnicima imao je priliku da obiđe turističke znamenitosti grada i posjeti nekoliko privrednih subjekata. Predstavništvo Republike Srpske i grad Drama snose troškove ove posjete.

Sporazumi i bratimljenja lokalnih zajednica predstavljaju osnov za zajedničko djelovanje u regionalnim, ervopskim i svjetskim okvirima i osnovu za zajedničko projektno planiranje.

Kako smo nezvanično saznali delagaciju iz Zvornika predvodi gradonačelnik Zoran Stevanović a sa njim u Grčku su otputovali i načelnik za privredu Darko Stefanović, Biljana Milić iz gradske  uprave i Ivana Milanović, direktor gradske  turističke organizacije.

 

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
495712386Unesite mišem ovo: 4951