Uskoro gradnja zgrade B-5

sds

 

Dok se radovi na gradnji zgrade „B- 3“ privode kraju, dotle se vrše pripreme za početak gradnje zgrade „B-5” koja će „izlaziti„ na ulicu Vuka Karadžića.

Kako nam je rekao Duško Stefanović, jedan od većih investitora u gradu, na mjestu ove relativno nove, velike kuće (pogledaj fotografiju ispod ) nići će zgrada od šest spratova, a gradiće je preduzeće iz Bratunca.

20

Od Stefanovića smo čuli i da će se zbog izgradnje parkinga rušiti i porodična kuća dugogodišnje direktorice srednje škole, pokojne Olge Andrijević. Sada tu živi njena sestra Rada, ali će se, u dogovoru sa njom naći riješenje kako bi se ona stambeno zbrinula, a kuća srušila. Takodje, ruši se i stara kuća pored nje, u blizini srednje škole. Sve za potrebe intenzivirane stambene gradnje i novog parking prostora na toj lokaciji.

fhfg

Zvornik se sve više mijenja, širi, gubi nekadašnji izgled, dobija novi moderniji lik, ali sve to sada izgleda pretrpano, puno betona, sa sve manje zelenila. S obzirom na toliko broj višespartnica u izgradnji u ovom dijelu grada nije ni čudo što se mora napraviti parking jer ga investitori- izvođači radova ne obezbjeduju jer ih prave jedne do drugih.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
971835264Unesite mišem ovo: 7499