Socijalisti ostaju u koaliciji sa SNSD I DEMOSOM

111

 

Četvoročlana delegacija gradskog odbora Socijalističke partije Zvornik održala je sastanak sa gradonačelnikom Zvornika i predsjednikom GO SNSD Zvornik, Zoranom Stevanovićem u njegovom kabinetu. Kako smo nezvanično saznali povod susreta je podjela lokalnih fotelja i funkcija jer SP nije bila zadovoljna dobijenim dijelom kolača (vlasti).

Bilo je najava da čak razmišljaju o izlasku iz koalicije koju na lokalnom, ali I republičkom, nivou čine sa SNSD I DEMOS- om, ali kako je za portal zvono.media nakon sastanka izjavio Jakov Galić ostaju sa njima u kolaciji jer su zadovoljni rezultatom održanog sastanka i obećanja dobijenih od Stevanovića. Obećano im je da će dobiti još neke pozicije i direktorska mjesta , s obzirom da sada imaju samo jednog načelnika u gradskoj upravi I to Branka Jašića (načelnik stambeno komunalnog odjeljenja ) a ni jednog direktora u nekom lokalnom preduzeću ili ustanovi.

Sastanku su prisustvovali poslanik u Parlamentarnoj skupšini BIH Jakov Galić, zatim predsjednik GO SP Zvornik Nebojša Galić , odbornik Velizar Aćimović i pomoćnik ministra sigurnosti Nedeljko Jović koji nam se predstavio kao policajac ?!

Prije sedam dana Stevanović se sličnim povodom, ( podjela vlasti srazmjerno ostvarenim rezulatima na lokalnim izborima), sastao i sa čelnim ljudima Zvorničkog DEMOS-a.

Podsjećamo , u gradskoj skupštini SNSD ima 13 odbornika, DEMOS- šest, a SP dva tako da u koaliciji imaju stabilnu i ubjedljivu skupštinsku većinu , 21 odbornika od ukupno 31 koliko ona broji.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
297684351Unesite mišem ovo: 5162