Satanizacija Ujedinjene Srpske u Zvorniku!?

1

 

“U kancelarijama gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Zvorniku održan je sastanak na kome se govorilo o radu stranke, kritikama i predlozima u lokalnoj Skupštini koje upućuje klub obornika US. Ujedinjena Srpska se jedina odvažila da deluje kao opoziciona stranka i iznosi istinu, zbog koje trpi ” satanizaciju” od strane gradonačelnika Zvornika.

Svim portalima je zabranjena saradnja sa ovom strankom, a sve dobre inicijative u lokalnoj Skupštini moraju biti odbijene.

Ujedinjena Srpska i njeni članovi trpe strašnu torturu.

Najavljuje se video obraćanje predsednika GrO Siniše Ilića u narednim danima”.

Ovo je tekst objavljen na portalu Drina.media, glasilu US, i evo prenosimo ga jer i mi smo zvornički portal i sarađujemo sa svima koji to žele na fer i korektan način.

Prenosmo, stoga radi informisanja javnosti, i saopštenje ove stranke povodom skupštinske odluke o prodaje jednog placa, usvojenoj (od strane skupštinske većine) na poslednjoj sjednici gradske skupštine

Уједињена Српска Зворник - Ujedinjena Srpska Zvornik

‼️ УЈЕДИЊЕНА СРПСКА СПРЕМА КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ПРОТИВ ОДГОВОРНИХ ЗА ПРОДАЈУ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА У ЦЕНТРУ ГРАДА ЗА СРАМОТНУ ЦИЈЕНУ ‼️

Земљиште поред "старе болнице" у центру града ПАРЦЕЛА од 312м2 продата је за СРАМНИХ 14 040КМ ❗❗❗

➡️ Купац је КОМПАНИЈА ЗО-ЖИ из Зворника. ��
Уједињена Српска сматра да ово није продаја, него ПОКЛОН❗

➡️ Важно је истаћи да су продали без јавног позива, без лицитације. Име "ВЈЕШТАКА" који је процјенио грађевинско земљиште у центру града овако срамно су сакрили.
➡️ СКУПШТИНУ ГРАДА И СВОЈЕ ПОСЛУШНИКЕ
ИСКОРИСТИЛИ ДА ОПЕРУ РУКЕ.

Овим путем обећавамо да ћемо истрајати у борби да све оне који су учествовали заједно са градоначелником Зворника приведемо пред лице правде и да одговарају за ПЉАЧКУ ГРАДА❗❗❗ ГрО УС Зворник

Na naše pitanje šta kaže na ove prozivke US GO Zvornik, zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović je kratko rekao da je sve urađeno po zakonu i da nije nikakav problem da se sve provjeri i ispita.

2 Comments

Anonimni (nije registrovan)

18 July 2021

Da bi pricali o postenoj igri ,morate biti posten igrac, sto i u vasem slucaju nije kao i onih koje prozivate. Doticni gospodin vlasnik firme, a kladionice mu rade nelegalno.Koliko znamo onaj vas sjedi u krilu Dodiku ,a izdo brata iSDS. Svi ste vi isti, zajasili narod,a on trpi jos malo.

ONO (nije registrovan)

19 July 2021

Ko o cemu,kurve o postenju...ILIC nije relevantna licnost da predstavlja bilo koga.Na njegov racun bi se moglo mnogo toga napisati.Svoj ,,obraz" je pokazao kada je u prvom valu korone sve radnike odjavio i poslao na biro.Iste one koje je prisiljavao da rade za Ujedinjenu Srpsku.Dovoljno je bilo pogledati izbornu listu koju je cinilo 90% radnika.A oni rijetki koji ga nisu pratili,ostajali su bez posla.Preko 40 kladionica drzao nelegalno.Fakultet kupio u Beogradu.U brak stupio iz interesa.Instruisanog Nenada Prodanovica postavio kao odbornika u skupstini grada.Covjek koji se nije znao potpisati a ni danas dan ne zna tablicu mnozenja.O Kostadinu ne treba ni pisati.Vasici su ,,kao" u sukobu.Ali to je suplja koju plasiraju narodu.Posto su paraziti i jedan i drugi.A u supstini paraziti su svi.Samo sto su Vasici i Ilic naj vise profitirali od Rep.Srpske koju su stetovali na svakom mjestu gde su mogli...,,Pas ne laje radi sela".Posto enormno bogastvo koje je stekao na nelegalan nacin Ilic mora da ,,opere" vjerovatno mu je krivo sto on nije tu lokaciju kupio.Ipak je mogao tu milion,dva da opere...ONO nelegalno steklo novac i ONO trazi pokretanje krivicne odgovornosti.Smijesno!

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
749381256Unesite mišem ovo: 5681