Позив привредницима

1

 

Промоцијa домаће производње под називом „Наше је боље“

Привредна комора Републике Српске покренула је кампању „Купујмо домаће-сачувајмо радна мјеста“ у оквиру пројекта промоције домаће производње под називом „Наше је боље“.

Циљ кампање је да се утиче на свијест потрошача о значају куповине домаћих производа и услуга. На тај начин јачамо привредна друштва Републике Српске, задржавамо постојећа и отварамо нова радна мјеста, издвајамо више новца за пензије, болнице, школе,  што је у вријеме ширења вируса корона и његовог утицаја на приведу од изузетне важности.

Планирано је да наредни корак буде промоција домаћих производа и услуга, кроз прецизно навођење асортимана производа наших привредних друштава, јер нам је свима познато да потрошачи у Републици Српској, на жалост, још увијек не препознају производе произведене у Републици Српској.

Позивамо привреднике са подручја Града Зворника да нам доставе листу производа које њихово привредно друштво производи, односно, услуга које пружа на адресе електронске поште:   zvornik@teol.net и darko.stefanovic@gradzvornik.org.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
241957683Unesite mišem ovo: 9623