Maske za djecu i dame

1

 

Na poklon stalnim mušterijama

U izlogu parfimerije “Anđela” zajedno sa parfemima, kremama i još nekim ukrasima, nalaze se i platnene maske sa zvijezdicama i ostalim dezenima, različitih boja. Zainteresovani pitamo vlasnicu parfimerije Svjetlanu Dragić otkud maske u prodavnici i ko ih pravi. Kaže da ih je ona sašila i da je, nakon što je uradila nekoliko za djecu i prijateljice, odlučila da ostale donese u radnju i pokloni svojim stalnim mušterijama koje masku nemaju.

- Dezeni su razni, kao i boje, maske su postale i modni detalj tako da se ove osim što štite od zaraze, mogu uskladiti sa ostalom garderobom jer žene i u ovoj situaciji nastoje da budu lijepe i dotjerane, priča Svjetlana.

2

Otkriva nam da šije nove maske - crne, sa čipkom kao ukrasnim detaljem i trakicama u istoj boji. Ta maska je namjenjena damama, da se ne vide tragovi šminke, a imaće dodatak koji će se, upravo iz tih razloga moći vaditi i prati, kaže Svjetlana, lijepa i njegovana žena, kakva i mora biti jer je takva, najbolja reklama za svoju parfimeriju.

- Slobodno napišite da oni koji nemaju masku i ne mogu je nabaviti, dođu u “Anđelu” i dobiće je besplatno od mene, kaže njena vlasnica, koja većinu maski ne prodaje, već poklanja kao doprinos zaštiti od aktuelnog virusa.

3

3 Comments

Lana Kostadinović (nije registrovan)

6 May 2020

Svaka čast za vlasnici parfimerije koja se i u ovoj situaciji trudi da udovolji svojim mušterijama veliko bravo za gospođu Svetlanu😘

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
873254691Unesite mišem ovo: 4114