Kuća puna cvijeća

1q

 

Olgica Jeftić je Zvorničanka koja nakon udaje živi u mjestu Budišić, opština Mali Zvornik. Kako nam je rekla redovno prati naš portal zvono.media i stoga nam je poslala fotografije cvijeća koje gaji i kome posvećuje dosta vremena. Ima stotine saksija sa raznim vrstem cvijeća i onog sezonskog i ostalog, ali i nekih egzotičnih vrsta.

2 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naročito je ponosna na svoje čuvarkuće kojih ima raznih boja i sedume koji nisu zahtjevni i zimootporni su. Ima i eševerije, ejmone, havortije, aloje raznih vrsta kao i ostalo cvijeće, ni broja im ne zna.

Cvijeće je prelijepo i zaslužuje da ga vide naši čitaoci makar ovako na fotografijama
 

4 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Imam troje odrasle djece i petoro unučadi, a u cvijeću uživam i posvećujem mu dosta pažnje i ljubavi jer ono to i traži , kaže Olgica koja je jedno vrijeme se bavila i uzgojem pečurki si taki, ali više ne. Nakon saobraćajne nesreće, život joj se poslednjih godina dosta promjenio, kreće se uz pomoć štapa, ostala je i bez supruga. Živi sama u porodičnoj kući, tako da joj cvijeće donosi radost i opuštanje. Cvijeće u saksijama prodaje preko interneta i ima kupaca i iz Zvornika.

 

offg

 

Olgicina majka je poznata zvornička frizerka Dušica Stefanović, a brat Duško ima građevinsko preduzeće i dosta toga gradi u Zvorniku. U svoj rodni grad sada zbog zatvorenog mosta i problema oko pandemije, dolazi rijeđe, ali zato posredstvom portala i društvenih mreža prati sve što se dešava s druge strane rijeke Drine.

 

9

Olgici hvala na slikama i javljanju, a ovo je ujedno poziv i drugim našim pratiocima da nam se jave ako imaju neki zanimljiv hobi ili interesantnu životnu priču, rado ćemo objaviti.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
467958321Unesite mišem ovo: 3969