Kompanija “Alumina”: U poslovnu zgradu pristojno obučeni

33

 

Stop trenerkama!

Da je kompanija “ Alumina” jedna ozbiljna firma govori i to što u njenu poslovnu zgradu ne može da uđe ko u kako hoće već se moraju poštovati određena pravila oblačenja. Odnose se, kako na zaposlene, tako i poslovne partnere.

To je regulisano internom odlukom preduzeća, odnosno kako nam je rekao portparol kompanije Mišo Lazarević, propisima o standardu odjevanja prilikom dolaska na posao.

- Mora se poštovati određeni dres kod, zna se kako se dolazi obučen na posao. Muškarcima nije dozvoljen ulazak u trenerci, naročito ne u donjem dijelu trenerke već su obavezne pantalone. Ženama - ulazak u prekratkim i dekoltiranim haljinama, majice na bretele, papuče, pojašnjava Lazarević

Radnici obezbjeđenja mogu da osobi nepropisno i nedolično odjevenoj ne dozvole ulazak u poslovnu zgradu. To se odnosi i na novinare i snimatelje koji na press konferencije znaju doći neformalno obučeni, ali su upozoreni da ubuduće umjesto donjih dijelova trenerke obuku - pantalone.

Naravno, u ovo vrijeme korone, svi koji dolaze u fabriku, moraju imati zaštitnu masku i rukavice. Takođe svima se na ulazu mjeri tjelesna temperatura beskontaktnim toplomjerom ...

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
129563874Unesite mišem ovo: 1356