Bilbordi - čestitke, reklame i obavještenja

a

 

Svašta se u šetnji pored obale Drine može vidjeti i na džinovskim plakatima duž staze postavljenih, pročitati i saznati. Već danima na jednom od bilborda stoji čestitka kumi, koleginici i drugarici Biljani za njen rođendan. Lijep gest, a bilo je i ranije zakupljivanja prostora za slične poruke, ili izjavljivanje ljubavi dragoj osobi.

12

Ima i onih koji kada postave zaborave da ga skinu, pa tako iako je RS “Za sva vremena”, plakat postavljen u januaru, bi se u junu mogao i skinuti jer je deplasiran. Ima tu i raznih reklama, obavještenja o kreditima za penzionere, nekim godišnjicama, manifestacijama, a evo i o izborima u Srbiji. Zašto, to zna onaj ko je platio da se postavi da ga svi vide.

13

Prostor za postavljanje reklamnih poruka u Zvorniku , pored šetališta je u vlasništvu više agencija , nekoliko ima i gradska organizacija RVI Zvornik koja od njihovog iznajmljanja ima solidne prihode, a jedan je u vlasništvu “Asoglasa”.

Dejan Spasojević nam je rekao da na mjesečnom nivou iznajmljivanje bilborda za postavljanje postera, sa jedne strane, košta 300 km, ali obično daje popust pa “dođe” jeftinije i do 50 odsto.

- Ima nekih agencija koje traže 500, 600 km za mjesec dana korištenja bilborda, što smatram da je puno novca, jer ima tu i drugih troškova. Izrada postera košta od osam do deset km po kvadratu, a obično ima osam metara, što je oko 80 km, plus ljepljenje dvadesetak maraka, kaže Spasojević.

14

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
516387294Unesite mišem ovo: 3279